Het sportcomplex van voetbalvereniging Spirit is gelegen aan de:
Sportlaan 3,
2935 XX Ouderkerk aan den IJssel
0180-681607


Vanaf Brienenoordbrug (Rotterdam)
U rijdt vanaf de Brienenoordbrug richting Capelle aan den IJssel. Vervolgens de N210 volgen richting Krimpen aan den IJssel / Schoonhoven (rotonde rechts afslaan bij McDonald's). U krijgt op de N210 vanzelf een afslag links naar Ouderkerk aan den IJssel. Dit is de N475 / Kerkweg. Deze weg blijven volgen, na 1.850 m. rechts afslaan naar de Randweg West richting Ouderkerk aan den IJssel. Na ongeveer 300 meter rechts afslaan naar de Sportlaan. U bent gearriveerd op het sportcomplex.

Vanaf Stolwijkersluis (Gouda)
U rijdt vanaf de Stolwijkersluis richting Bergambacht via N207. Vervolgens bij Bergambacht rechts afslaan de N210 op. U krijgt op de N210 vanzelf een afslag rechts naar Ouderkerk aan den IJssel. Dit is de N475 / Kerkweg. Deze weg blijven volgen, na 1.850 m. rechts afslaan naar de Randweg West richting Ouderkerk aan den IJssel. Na ongeveer 300 meter rechts afslaan naar de Sportlaan. U bent gearriveerd op het sportcomplex.


Sportpark Ouderkerk

Onderstaand een overzicht van het sportcomplex van v.v. Spirit in Ouderkerk aan den IJssel, met de indeling en de ligging van de sportvelden, de kantine en de kleedkamers.

 

 
Jeugdselectieteam v.v. Spirit