Spirit Jeugdselectieteam
 
Sportcomplex
 
Accomodatie

Eén van de jeugdteams van voetbalvereniging Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel wordt al vele jaren op de voet gevolgd. Op de internetsite zijn de uitslagen van de gespeelde wedstrijden, de stand van de competitie, wedstrijdverslagen, foto's, filmpjes en andere bijzonderheden over het team te vinden. 

Het sportcomplex van de vereniging is te vinden aan de Sportlaan 3 in Ouderkerk aan den IJssel en is via het telefoonnummer 0180-681607 te bereiken.

Voetbalverening Spirit heeft hier de beschikking over vier speelvelden, waarvan één kunstgrasveld.

De vele vrijwilligers, die nagenoeg dagelijks op en rond de sportvelden van de vereniging werkzaamheden uitvoeren, zorgen ervoor dat het sportcomplex er altijd perfect uitziet. Het wordt wel eens vergeten dat de mensen achter de schermen er dagelijks voor zorgen dat de wedstrijden op zaterdag weer gespeeld kunnen worden.

Jubileumshirt Spirit 75 jaar


Seizoen 2020-2021

Volg Spirit op
 

 

In de sportkantine van Spirit staat de koffie bijna altijd klaar. Ook limonade, snoep, broodjes, een vette hap en andere versnaperingen worden door het vrijwillige barpersoneel verstrekt. In de kantine worden voor de leden op gezette tijden ook vele andere activiteiten georganiseerd.

Op 30 maart 2006 werd de overdekte tribune van Spirit met 222 stoeltjes officieel in gebruik genomen met een wedstrijd tegen het belofteteam van Excelsior uit Rotterdam. Een groep gemotiveerde vrijwilligers heeft in een periode van ongeveer zeven maanden vrijwel dagelijks de handen uit de mouwen gestoken om het project te realiseren.

Op 27 oktober 2005 vierde Spirit het 60-jarig bestaan van de vereniging.

Internetsite v.v. Spirit
De internetsite van de vereniging is te linken via de onderstaande URL: http://www.vvspirit.nl


QR Taq vv Spirit

Spirit voor iedereen


Geschiedenis van het team

Een aantal jongens uit het team speelt sinds 2000 al meerdere seizoenen met elkaar in hetzelfde team en de jongens hebben zodoende op voetbalgebied al heel wat met elkaar meegemaakt.

Zo hebben de jongens een paar maal het kampioenschap gevierd en teleurstellingen moeten incasseren omdat de kampioenstitel net buiten bereik bleef. Dat het niet elk jaar van een leien dakje ging, blijkt uit het feit dat er ook een seizoen is geweest waarbij er geknokt moest worden tegen degradatie uit de hoofdklasse, wat jammer genoeg net niet lukte.

Tijdens de vele voetbaltoernooien waar het team in de loop der jaren aan heeft meegedaan, heeft het veelvuldig de hoofdprijs weten te pakken.

Op dit moment zijn een aantal van de jeugdspelers zelf doorge-drongen tot de A-selectie en spelen sinds het seizoen 2013-2014 in het eerste team van Spirit.

Spiritlogo
Gezien het feit dat Spirit geen "echt" herkenbaar logo had, zijn er door de leden op 2 juni 2012 verkiezingen geweest, waarbij uit een aantal ingestuurde logo’s, een echt Spiritlogo is gekozen.


Weersvoorspelling
Internetsite v.v. Spirit
Sponsors van het team

 

 
Jeugdselectieteam v.v. Spirit